Familjerådgivning Nacka

Vi vill hjälpa er att komma vidare i era relationer. Familjerådgivningen ger samtalsstöd för samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer men även för relationsproblem mellan vuxna syskon eller föräldrar med vuxna barn.

Familjerådgivning Nacka -Kundval

Nacka kommun erbjuder familjerådgivning genom kundval till er som bor i kommunen. Byrån för familjerådgivning och psykoterapi är en av de godkända utförarna.

Rådgivningen ska alltid inledas med ett parsamtal. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning även innefatta enstaka individuella samtal.

Antalet samtal ska normalt inte överstiga fem. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning innefatta enstaka individuella samtal.

Vad kostar det?

Egenavgiften är 273 kr/samtal och betalas direkt vid samtalstillfället. Vid återbud senare än 24 timmar innan besöket debiteras egenavgiften.

Var finns vi?

Vår mottagning ligger på Södermalm nära Medborgarplatsen.  Adressen är Tjärhovsgatan 14.

Hur boka tid?

Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning. Alla som bor i Nacka kommun och som har behov av hjälp kan boka ett möte direkt med någon av våra fyra familjerådgivare/psykoterapeuter. Det är bara att ringa eller skicka ett mejl till någon av oss. Det går också bra att boka på nätet.

 

Meny