Familjerådgivning Nacka

Vi vill hjälpa er att komma vidare i era relationer. Familjerådgivningen ger samtalsstöd för samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer men även för relationsproblem mellan vuxna syskon eller föräldrar med vuxna barn.

Familjerådgivning Nacka -Kundval

Nacka kommun erbjuder familjerådgivning genom kundval till er som bor i kommunen. Byrån för familjerådgivning och parterapi är en av de godkända utförarna.

Rådgivningen ska alltid inledas med ett parsamtal. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning även innefatta enstaka individuella samtal.

Antalet samtal ska normalt inte överstiga fem. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning innefatta enstaka individuella samtal.

Vad kostar det?

Egenavgiften är 450 kr/samtal och betalas direkt vid samtalstillfället. Vid återbud senare än 24 timmar innan besöket debiteras egenavgiften.

Var finns vi?

Mottagning Byrån City ligger på Kungstensgatan 28 B.

Mottagning Norrmalm/Odenplan ligger på Kungstensgatan 59,

Hur boka tid?

Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning. Alla som bor i Nacka kommun och som har behov av hjälp kan boka ett möte direkt med någon av våra fyra familjerådgivare/psykoterapeuter. Det är bara att ringa eller skicka ett mejl till någon av oss. Det går också bra att boka på nätet.