Familjerådgivning för er som bor i Stockholms stad

Familjerådgivningen ger samtalsstöd för problem och kriser i par- och familjerelationer men även för relationsproblem mellan vuxna syskon eller föräldrar med vuxna barn.

Familjerådgivning Stockholm stad – Kundval

Stockholms stad erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i staden. Byrån för familjerådgivning och psykoterapi är en av de godkända utförarna.

Rådgivningen ska alltid inledas med ett parsamtal. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning innefatta enstaka individuella samtal.

Antalet samtal ska normalt inte överstiga fem. Om familjerådgivaren bedömer att det finns särskilda skäl kan ytterligare fem samtal erbjudas.

Vad kostar det?

För er som bor i Stockholm är egenavgiften är 450 kr/samtal och betalas direkt vid samtalstillfället. Vid återbud senare än kl 09.00 dagen före besöket debiteras egenavgiften.

Var ligger våra mottagningar?

Mottagning Södermalm/Medborgarplatsen  ligger på Tjärhovsgatan 14,

Mottagning Norrmalm/Odenplan ligger på Kungstensgatan 59,

Hur boka tid?

Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning i Stockholm stad. Alla som bor i staden och som har behov av hjälp kan boka ett möte direkt med någon av våra fyra familjerådgivare/psykoterapeuter. Det är bara att ringa eller skicka ett mejl till någon av oss. Det går också bra att boka direkt via nätet.

Om ni bor i Stockholms stad så är det bara att kontakta någon av oss så bokar vi tid.